Bezig met laden…

Zomer massageweek

Zomer massageweek in Drenthe

Van woensdag 24 tm zondag 28 juli 2019

Massage, meditatie, beweging en dans.

Wil je er even tussenuit en tot jezelf komen? Heb je behoefte aan aanraking en vind je het fijn om ook samen met anderen te zijn? Dan is deze zomer massageweek iets voor jou!

Je maakt kennis met verschillende massagevormen uit Rebalancing en Trager waarbij je aanraakt met aandacht en gevoel. Je leert een ontspanningsmassage geven en geniet ook van de massages die je elke dag ontvangt van een van de andere deelnemers. Wij creëren een relaxte sfeer die uitnodigt tot genieten.

Het programma wordt aangevuld met meditatie, beweging en dans. Als je zin hebt, kun je daaraan deelnemen. Er is tijd om te wandelen, te lezen, niets te doen of in de zon te zitten. Ook kun je gebruik maken van de aanwezige sauna en is er een mogelijkheid om te zwemmen. Voel je vrij om daarin je eigen behoeftes te volgen.

Locatie en begeleiding

Je overnacht in de De Amberij in Wijster. Een fijne plek met diverse zitjes in een grote tuin, uitkijkend op het coulisselandschap van Drenthe van waaruit je direct een ommetje kunt maken. In de omringende natuurgebieden zijn veel vennen en laten reeën zich regelmatig zien. Het hele gebied is een goed wandel- en fietsgebied. Daarnaast word je verwend met drie vegetarische maaltijden per dag met zoveel mogelijk biologische producten.

Marianne Pijnenborg (Rebalancer) en Johan Meijen (Rebalancer/Trager Practitioner) hebben ieder een eigen praktijk en ruime ervaring in diverse massagevormen. Zij hebben al vaker samen massagecursussen georganiseerd. In het lesgeven zijn ze: enthousiast, bevlogen, aandachtig en opmerkzaam, aards en helder. Met deze ingrediënten gaan Marianne en Johan er een plezierige week van maken.

Praktische informatie

Door omstandigheden gaat deze massageweek in 2019 niet door.
Mogelijk wel volgend jaar. Geïnteresseerd? Stuur me dan een email en je hoort het als eerste

Meer informatie zomer massageweek

 

Deze zomer massageweek kan een eerste kennismaking met Rebalancing en Trager zijn.
Voor Trager geldt dit als een acht uur durende introductie workshop. Deze wordt door diverse beroepsopleidingen geaccrediteerd en kan gelden als nascholingsuren.